новини

Как се поставят прозорци върху секционната гаражна врата?

Прозороците играят двойна роля: те хармонизират вратата с другите прозорци от фасадата на сградата и позволяват на светлината да прониква във вътрешността на гаража. Разполагаме с прозорци в многобройни форми – кръгли, правоъгълни, овални и пр. Прозорците са едновременно полезен и естетичен аксесоар, който може да бъде поръчан в момента на конфигурирането на гаражната врата.

Рамките на прозорците могат на бъдат от ПВЦ (черни или бели) или от инокс. Прозорците могат да се монтират върху всички панели и дори върху пешеходната врата.

Но как все пак се поставят прозорците върху секционната гаражна врата? Първо се избира формата на прозореца и се монтира металната рамка с избраната форма върху специална фреза (ние разполагаме с рамки за всички прозорци, които предлагама: кръгли, правоъгълни, квадратни, шестоъгълни, осмоъгълни). След това се настройва избраният размер, панелът се вкарва под фрезата и се изрязва според предустановения размер.

След това се поръчва самият прозорец от сертифициран доставчик. Прозорецът може да бъде прост или с вградени модели с различна форма, които му придават избрания от клиента вид. Накрая прозорецът се сглобява и поставя върху панела с помощта на винт, от вътре навън.