Новини за гаражни врати MCA

Предимствата на електрическите ролетни щори МСА, автоматизирани с технологиите RTS и io

През последните години автоматичните устройства за свързване са все по-търсени навсякъде по света. Те се прилагат в различни области, най-важната от които е недвижимото имущество. В така наречените „свързани домове“, основна роля играят електрическите ролетни щори като тези на МСА, чието монтиране донася множество предимства на използващите ги като например автономност, комфорт, сигурност и икономия на енергия.

Прочети още »

Промоция

Секционните гаражни врати могат да бъдат оборудвани с прозорци с различни форми и размери. Те обаче могат и да имат още по-голяма остъклена повърхност, отколкото ако са с прозорци ако замените стандартния сандвич-панел с друг, прозрачен панел. Тези панели се наричат остъклени или прозрачни и представляват алуминиева рамка (която може да бъде боядисана във всички цветове по RAL) и стъклопакет (всъщност двоен плексиглас). Така вашата врата изглежда перфектно.

Прочети още »

Ролетните щори МСА отговарят на клас 2 за защита от вятър

Външните щори на МСА се изработват по поръчка, в зависимост от размерите на светлия отвор на прозореца, в зависимост от различните конструктивни ситуации и при спазване на клас 2 за защита от вятър.

Прочети още »

Възможности за конфигуриране на ролетната врата

Ролетните гаражни врати се изработват от ламели от 77 мм, направени от алуминий отвън и полиуретанова пяна отвътре. Те са идеални са затваряне на неголеми гаражи, при които не може да се използва секционна врата.

Прочети още »

Секционни врати с торсионни пружини, гарантирани за 100 000 цикъла

Секционните гаражни врати се задвижват ръчно или с мотор, а повдигането им под тавана се извършва с помощта на система от пружини (торсионни или тракционни). Пружините имат за цел да държат тежестта на панелите на вратата в условия на сигурност и затова калибрирането им в завода е изключително важно за функционирането на цялата врата.

Прочети още »

Фабрично разпробиване на дупки за пантите или пробиване при монтажа? Разликата се усеща с времето

Панелите, от които са изработени гаражните врати се свързват помежду си с панти. За да могат пантите да бъдат фиксирани върху панелите, последните трябва да бъдат продупчени. Начинът, по който се пробиват тези дупки, е изключително важен за устойчивостта на вратата във времето и за поддържането на оптималния външен вид на панелите.

Прочети още »

Гаражна врата с тихо задвижване, благодарение на използването на тефлонови втулки за ролки

Увеличен комфорт, благодарение на тихото задвижване на гаражната врата. МСА въведе този аксесоар за секционните гаражни врати Optima и Vogue: втулката за остта на ролката е изработена от тефлон, за да се намали шума на врата при задвижването й.

Прочети още »

Секционните врати Benefit XL, изпитани в лаборатория в Швеция. Качество без кусур

Привърженици сме на добре направените неща, които функционират оптимално в продължение на дълго време. Искаме продуктите ни да работят в условия на сигурност толкова години, че моментът, в който са били закупени, вече да е просто носталгичен спомен.

Прочети още »

Системата за управление на МСА е международно сертифицирана. Сигурност и качество, гарантирани от TU

За да отговори на най-високите стандарти за качество и сигурност пред клиентите си и за да спазва действащите норми в Европейския Съюз, системата за управление на МСА е сертифицирана и акредитирана в съответствие с ISO 9001:2008 чрез TUVRheinland ID 9105038385, сертификат номер 01 100 133 1909.

Прочети още »

Увеличена сигурност: Новият КОМПЛЕКТ за затваряне на проходната врата в 3 точки

Лансирахме нов КОМПЛЕКТ за затваряне на проходната врата в три точки.

Системата за затваряне в 3 точки носи най-вече повече сигурност..

Прочети още »

MCA, лидерът на пазара на гаражни врати в Румъния, завърши 2014 с оборот от 7,5 милиона евро

МСА Груп, най-големият производител на секционни гаражни врати и външни ролетни щори в Румъния, завърши 2014 година с оборот от 7,5 милиона евро. Пазарът се запази на същото равнище спрямо предходната година.

Прочети още »

MCA лансира автоматизации за плъзгащи се портали Starter+ и Runner от Sommer

От април 2015 МСА лансира две нови автоматизации за портали на Зомер (Sommer) Германия: STArter+ и RUNner. Това са продукти от последно поколение, плод на стратегията за постоянно развитие и подобряване на продуктите Sommer.

Прочети още »

Колко важна е дебелината на стоманената ламарина, от която са изработени панелите на секционните вра

Секционните врати са изработени от сандвич-панели, нарязани в зависимост от размерите на светлия отвор, който трябва да бъде покрит. Стоманената ламарина, от която са направени панелите може да е с различна дебелина.

Прочети още »

МСА Груп представя за първи път алуминиеви портали и огради на панаира Конструкт Експо Румъния 2014

Производителят МСА Груп, разполагащ с най-голямата фабрика за секционни гаражни врати в Югоизточна Европа, участва в международното изложение Конструкт Експо 2014, което ще се проведе в Букурещ от 10 до 13 април.

Прочети още »

Предимствата да имаш гаражна врата МСА през зимата

Наближава времето на снежните бури и студа. Скоро полянката пред дома ви ще е затрупана от сняг. Ако все още не сте успели да затворите гаража си, със сигурност търсите най-бързото и най-качествено решение преди да е настъпила зимата.

Прочети още »

На всеки 15 минути от фабриката на МСА излиза по една врата. За 15 години са монтирани над 60 000 вр

Най-големият производител на секционни гаражни врати в югоизточна Европа е достигнал ритъм от една произведена врата на всеки 15 минути. МСА има опит от над 15 години в сектора и е произвел над 60 000 гаражни врати.

Прочети още »

Охранителни ролетки МСА за Mega Image Concept Store в Букурещ (част от веригата Delhaize, оперираща

МСА Румъния, лидер на местния пазар на секционни врати, достави охранителните ролетки за най-големия супермаркет от веригата Mega Image в Румъния. Това е вторият Concept Store на белгийската верига, който се открива в Букурещ.

Прочети още »

МСА Груп ще затвори вратите си за зимните празници между 21 декември 2013  и 5 януари 2014

фабриката и офисите ни ще са затворени за зимните празници в периода 21 декември 2013 - 5 януари 2014.

Прочети още »

В МСА използваме електронна рулетка за максимална прецизност

С желанието да произвеждаме трайни и надеждни врати с високо качество, в заводите на МСА използваме модерни технологии и иновативни решения. Например при нас е задължително използването на електронна рулетка в целия производствен цикъл на секционни гаражни врати. Идентичните размери на панелите са ключов елемент, за да може вратата да се движи лесно по релсите.

Прочети още »

Как се поставят прозорци върху секционната гаражна врата?

Прозороците играят двойна роля: те хармонизират вратата с другите прозорци от фасадата на сградата и позволяват на светлината да прониква във вътрешността на гаража. Разполагаме с прозорци в многобройни форми – кръгли, правоъгълни, овални и пр. Прозорците са едновременно полезен и естетичен аксесоар, който може да бъде поръчан в момента на конфигурирането на гаражната врата.

Прочети още »

Секционните гаражни врати МСА спазват европейските норми относно енергийната ефективност на сградите

Секционните гаражни врати, произведени от МСА Груп Румъния осигуряват много добра топлоизолация. Така вие ще имате нужда от по-малко енергия за отопление или за охлаждане на вашето жилище.

Прочети още »

Панелите на секционните врати МСА се режат без физико-химични изменения

Секционните гаражни врати МСА са направени с изолирани с полиуретанова пяна сандвич-панели. Важно е да се знае, че надеждността и устойчивостта на една секционна гаражна врата зависи до голяма степен от начина, по който се режат панелите.

Прочети още »

Използвайте четец на пръстови отпечатъци, за да влезете в гаража си

Случвало ли ви се е да се приберете вкъщи след дълъг и изтощителен ден и да си дадете сметка, че не знаете къде сте затрили ключовете си? Ако разполагате с четец на пръстови отпечатъци, няма опасност подобна ситуация да се повтори. За да си влезете у дома, е достатъчно да докоснете четеца с върха на пръста си. Условието е да бъдете един от ползвателите, записани в паметта на устройството.

Прочети още »

MCA участва в международния панаир Casa Mea /Каса Мя/ в Букурещ, Румъния

МСА Груп, най-големият производител на гаражни врати в Румъния, участва в международния панаир Каса Мя, който ще се проведе между 16 и 19 май 2013 в комплекса Ромаеро Баняса в румънската столица Букурещ. Каним ви да посетите щанда на МСА!

Прочети още »

MCA участва в международния панаир Амбиент Експо (Ambient Expo 2013) в Букурещ

МСА Груп, най-големият производител на гаражни врати в Румъния, участва в международния панаир Амбиент Експо, който ще се проведе между 18 и 21 април 2013 в комплекса Ромекспо в румънската столица Букурещ.

Прочети още »

Гаражни врати със стил за сгради със стил - MCA VOGUE

В рамките на Международния панаир в Пловдив, България, МСА ви представя гаражната врата MCA VOGUE. Тази гаражна врата има съвсем различен дизайн в сравнение с обикновените секционни гаражни врати. Този продукт е създаден, за да се впише в естетиката на модерните постройки – врата със стил за сгради със стил. Вратата е украсена с елементи от инокс, напомнящи електронна схема.

Прочети още »

MCA PowerDoor – гаражните врати, които произвеждат електричество за дома

На Международния технически панаир в Пловдив (24-29 септември) ще бъде представена за първи път на българския пазар гаражната врата MCA Power Door, която произвежда електричество с помощта на вградените в нея органични фотоволтаични клетки. Вратата е напълно независима от външен енергиен източник и може да отдава излишното произведено от нея електричество на други уреди в дома.

Прочети още »

Новите продукти на МСА, представени на Международния технически панаир в Пловдив

Последните достижения на развойния отдел на МСА ще бъдат представени на Международния технически панаир, който ще се проведе в периода 24-29 септември 2012 в Пловдив, България.

Прочети още »