Ролетни гаражни врати

Ролетни врати

Ролетните врати се използват за затваряне на големи пространства, както и там, където не може да бъде използвана секционна врата. Най-често се използват за гаражни врати и за затваряне на търговски пространства.

Основното предимство на ролетните врати спрямо секционните е, че имат много по-малко ограничения при монтажа. Тъй като цялата врата се навива в един цилиндър, разположен в горната й част, ограниченията, свързани с размерите на трегера и на страничните колони, както и с дълбочината на гаража, са много по-малко.

Ролетните врати са изработени от ламели от 77 мм, а максималната височина на тези врати е 4650 мм. Максималната широчина на ролетните врати с ламели от 77 мм е 5300 мм. Максималната им повърхност е 20 кв. м.

Ролетните врати се задвижват с тубуларни мотори, които могат да бъдат включвани чрез: дистанционно управление, прекъсвач с ключ, стенен бутон или мобилен телефон. Към ролетните врати могат да бъдат добавени следните аксесоари: фотоклетки, сензор в най-долната част „Safety Edge” /вратата се връща автоматично при срещане на препятствие/, светофар. В ламелите на ролетната врата могат да бъдат поставени прозорчета или вентилационни решетки.

Виж как работи

  • Ролетни гаражни врати

  • Индустриална ролетна врата

цветове на ламелите

бял
900 - RAL 9016

сребро
916 - RAL 9006

бежов
919 - RAL 1015

сив
901 - RAL 7038

тъмно кафяв
“Dark Brown” 921

кафяв
903 - RAL 8014

Dark Wood 1
907

Златен дъб
924